CHEZ+NOUS
'Chez Nous', in oktober 2013 verschenen, is het nieuwe fotoboek
van Chris Keulen. 'Chez Nous' weerspiegelt de wereld zoals Keulen
die tijdens zijn vele omzwervingen door Limburg en de Euregio Maas-Rijn de afgelopen drie jaar waarnam. Met de blik van de betrokken buitenstaander brengt hij het materiële en vooral het immateriële erfgoed van zijn moedergrond in beeld. 'Chez Nous' is een eigenzinnig portret van het leven in een grensregio waar de machtscentra Amsterdam, Brussel en Berlijn ver weg lijken. Het boek biedt ook inzage in de menselijke komedie, waarachter soms tragiek schuilgaat.

"Drie jaar lang trok Keulen door zijn geboortestreek. Het leverde een grensoverschrijdende staalkaart op van de condition humaine." (Wido Smeets in Zuiderlucht)

“Door zijn fotoreeks 'Chez Nous' te durven noemen is het duidelijk dat Chris Keulen ons niet meer meeneemt naar Afrika (…) Nee, hij vertelt ons over hier, over nu, over ons en zeker een beetje over hemzelf.” (Emmanuel d’Autreppe)

“'Chez Nous' is een walhalla aan absurditeit: wonderlijke magie, veroorzaakt door de spagaat tussen de moderne tijd en het vasthouden aan tradities.” (Olga van Ditzhuijzen in Shutr)

'Chez Nous' (160 pagina’s, 71 foto’s in kleur, formaat 370x255mm (bijna A3liggend), oplage 1500, ISBN 978-90-78213-11-6) bevat een essay van de Waalse curator Emmanuel d’Autreppe en kost € 37,50.


Bestel nu uw exemplaar > order book!